Külastatavus 2022.aastal

Viimati uuendatud:  31.12.2022

Aastal 2022 külastas Eesti Juudi Muuseumi 1347 külalist, mis on 3,5 korda rohkem kui 2021.aastal. See on ikkagi natuke vähem kui koroonaeelsel aastal. Siis käis muuseumis 1641 inimest. Küll aga näha taastumise tendentsi. Laienes ka riikide arv, kust külastajad on tulnud. Kui välja arvata kohalike külastajaid, siis 2019.aastal oli 35 riiki, tänavu aga oli 37 (2021a. - 21).

Kohalikud külastajad moodustavad enamust neist, kes tundis huvi Eesti juutide ajaloo vastu - 57%. USAst käis muuseumis 8,8%, Saksamaalt – 7,6%, Iisraelist - 4,8%, Rootsist – 3,6%, Soomest – 3,0%% ja Ühendkuningriigist - 2,2% muuseumi külastajatest.

Eesti Juudi Muuseumi Facebookil on 566 jälgijat, neist üle poole asub Eestis. Meid pidevalt jälgivad ka FB kasutajad Lätist, Venemaalt, Saksamaalt ja Israelist.

Kasvab ka muuseumi veebilehe vaadatavust vaatamata sellele, et veebilehe uuendamine on veel pooleli.

Eesti Juudi Muuseum tänab oma toetajaid, eeskätt Eesti Juudi Kogukonda ja ajalehe “Hašahhar” esimest toimetajat Gidon Pajensoni, kes oma algatusel korraldas annetuste korjandust muuseumile. Täname kõike külastajaid ja ootame uusi

Meid toetab

© Eesti Juudi Muuseum
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram